Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Η 20χρονη κοπέλα που ισχυρίζεται πως πατέρας του μωρού της είναι ο Justin Bieber!

Maria Yeater. Αυτό είναι το όνομα της 20χρονης κοπέλας, που ισχυρίζεται πως πατέρας του μόλις τριών μηνών μωρού της είναι ο 17χρονος Justin Bieber! 

Όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, η Mariah κατηγορεί τον Justin Bieber πως ήρθαν σε σεξουαλική επαφή στα παρασκήνια συναυλίας του, και πως ο 16χρονος τότε Justin, δεν φόρεσε προφυλακτικό γιατί ήθελε να νιώσει τα πάντα. Πλέον, του ζητά να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας και απαιτεί διατροφή, απειλώντας τον πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Αυτό ήταν. 

Οι φανατικές θαυμάστριες του Bieber-κάτι σαν Μουτζαχεντίν ένα πράγμα, τις αποκαλούν Beliebers- έσπευσαν να την απειλήσουν μέχρι και με… θάνατο! Και δεν είναι μόνο αυτό. αλλά στη δημοσιότητα διέρρευσαν και φωτογραφίες της 20χρονης σήμερα Mariah, που αν κρίνουμε από τις πόζες και από το όλο σύνολο, είναι σίγουρα ένα «περίεργο» κορίτσι. Γεμάτη τατουάζ και piercing, η Mariah δεν διστάζει να ποζάρει γυμνή στο φακό. 

Άλλοτε επιδεικνύοντας τα στήθη της, άλλοτε δείχνοντας την πλάτη της, και άλλοτε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες στο φακό. Ομολογουμένως «ιδιαίτερο» κορίτσι η 20χρονη Mariah, που από εδώ και στο εξής αναμένεται να μπει σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες! 

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More