Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Το εντυπωσιακό μονόπετρο της Ζέτας Μακρυπούλια

Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη να της έχει κάνει πρόταση γάμου. 

Όπως αποκάλυψε το κυπριακό περιοδικό Beautiful people, το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει και πρώτο για το ειδύλλιο του λαμπερού ζευγαριού, η Ζέτα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το δαχτυλίδι, με το οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ότι της έχει ζητήσει εδώ και καιρό να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, η Ζέτα φόρεσε αρκετές φορές μονόπετρα δαχτυλίδια στο Dancing with the Stars, τα οποία και συζητήθηκαν πολύ. Ομως, αυτό το δαχτυλίδι, (το οποίο είναι ευδιάκριτο στις φωτογραφίες του εντύπου), όχι μόνο είναι πολύ διαφορετικό, αλλά η ίδια το φοράει συνέχεια, σε άκρως προσωπικές στιγμές, ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφο της ζωής της. Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο, όπου και τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έμειναν στο οροφοδιαμέρισμα που διατηρεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Λευκωσία και όχι στο εξοχικό του, το οποίο βρίσκεται στον Πρωταρά. 

Προσπαθούν συνεχώς να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δίνουν λαβές για σχόλια. Όσο για το δαχτυλίδι; Σιγή ιχθύος, τόσο από την Ζέτα, όσο και από τον Μιχάλη. Εάν θα φάμε σύντομα κουφέτα, θα φανεί… 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More