Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Καυτά φιλιά Πέτρου Λαγούτη και Κατερίνας Παπουτσάκη!

Βρε δεν ‘πα να λένε και να ξαναλένε πως είναι μόνο φίλοι; 
Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Παπουτσάκη «συνελήφθησαν» να φιλιούνται, με την φωτογραφία - ντοκουμέντο να επιβεβαιώνει όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την σχέση τους! 

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς σε κάθε άλλο παρά φιλικά ενσταντανέ, με τα φιλιά να πέφτουν σύννεφο! Έτσι κάνουν οι φίλοι Κατερίνα μου; Τραβάνε τον Πέτρο από τον γιακά την ώρα που πάει να φύγει, του βγάζουν το κράνος και τον φιλάνε στο στόμα; Δεν νομίζω... Έτσι κάνουν οι φίλοι Πέτρο μου; Χαϊδεύουν την Κατερίνα στο λαιμό, την αγκαλιάζουν και την κοιτούν στα μάτια όλο νόημα; Δεν νομίζω... Μετά το τέλος της πρεμιέρας του ηθοποιού, Κατερίνα και Πέτρος συναντήθηκαν στο μπαράκι που διατηρεί η πρώτη με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας παρέα και με άλλους επώνυμους. Η βραδιά έφτασε στο τέλος της με το ζευγάρι να αναχωρεί με την μηχανή του Πέτρου και με κατεύθυνση το σπίτι της Κατερίνας, στον Βύρωνα. 

Αυτά είναι... Ο Τζιόβας δήλωσε ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό και ζήτησε από την Κατερίνα δημόσια συγνώμη και εκείνη τον... ευχαρίστησε, φιλώντας τον νυν σε δημόσιο χώρο!
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More