Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Η Στεφανίδου εξομολογείται: "Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη"

Το ότι περάσει επιλόχειο κατάθλιψη παραδέχθηκε on air η Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αϊβάζη στην εκπομπή «Μίλα»! 

Η γυναικοπαρέα της εκπομπής ρώτησε τον ηθοποιό αν αισθάνθηκε ποτέ ότι η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, τον αμέλησε για χάρη της κόρης του και εκείνος ανάφερε πως από τις πιο δύσκολες περιόδους τους ήταν μετά την γέννα. «Η Μαρία είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη... Κλείστηκε στον εαυτό της. Μετά πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη», είπε ο Γιάννης και η Τατιάνα βρήκε αφορμή για την δική της εξομολόγηση. «Κι εγώ είχα μια ψιλοκαταθλιψούλα μετά τη γέννα», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, μια κατάσταση που βιώνουν οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους». 

Όπως πρόσθεσε η Τατιάνα, είναι πολύ σημαντικό εκείνη την περίοδο ο σύζυγος να συμπαρασταθεί στην γυναίκα του και να μην απομακρυνθεί από το πλευρό της. «Υπάρχουν άνδρες που βγάζουν μια απίστευτη επιθετικότατα και ψυχρότητα απέναντι στις συζύγους τους», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «θέλει πολύ αγάπη και υπομονή». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More