Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Άγρια νύχτα για Λαγούτη και Παπουτσάκη και μηνύσεις

Αγρια νύχτα στο κέντρο της Αθήνας για το πιο διάσημο ζευγάρι των τελευταίων ημερών, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη! 
Η βραδινή έξοδος των δύο ηθοποιών ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή και μάλιστα κατατέθηκε μήνυση εις βάρος τους από τον δημοσιογράφο-φωτορεπόρτερ Μανώλη Μαυρομουστακάκη. Ο Πέτρος Λαγούτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη έβγαιναν από το νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν. Εξω τους περίμενε ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης που μόλις τους είδε, σήκωσε τη φωτογραφική του μηχανή και άρχισε να τους τραβάει. Το ζευγάρι ενοχλήθηκε και του ζήτησε να σταματήσει να το φωτογραφίζει, ωστόσο ο φωτορεπόρτερ συνέχισε να τραβάει. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησαν σκηνές ροκ στη μέση του δρόμου. «Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον τους για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό» δηλώνει ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης στην «Espresso» και περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία τι συνέβη: 
 «Τους περίμενα να βγουν. Μόλις τους είδα, άρχισα να τραβάω. Είχαν ήδη ανέβει στη μηχανή για να φύγουν και όταν με είδαν, αναστατώθηκαν. Μου είπαν να μην τραβήξω, εγώ συνέχισα και τότε ήρθε προς το μέρος μου ο ηθοποιός. Μου ζήτησε το φιλμ. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να το δώσω και του επισήμανα πως εκείνη τη στιγμή η φωτογραφική, που λειτουργεί και ως κάμερα, τραβούσε πλάνα από τη στιγμή. Δεν με άκουσε. Στην προσπάθειά του να πάρει τη μηχανή με χτύπησε. Τελικά την πήρε και άρχισε να την κοπανάει με μανία στο πεζοδρόμιο». 

Από την άλλη, φίλοι του ζευγαριού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν αναφέρουν πως όταν ο Μαυρομουστακάκης άρχισε να τους βγάζει φωτογραφίες, οι Λαγούτης και Παπουτσάκη του είπαν να σταματήσει. 

Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά επιτέθηκε φραστικά στον Λαγούτη. Ο τελευταίος του απάντησε και εκεί άναψαν τα αίματα. «Τα παιδιά τού ζήτησαν να μην τραβήξει, αλλά δεν τους έδωσε σημασία. Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο, αλλά ο Πέτρος δεν τον χτύπησε» τονίζει χαρακτηριστικά φίλος του ζευγαριού. Μετά το επεισόδιο ο φωτορεπόρτερ κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον των ηθοποιών για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More