Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι ακόμα μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της αποκάλυψε πώς όχι μόνο δεν έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία, αλλά πως συνεχίζει να είναι ακόμα με τον Γιώργο Μπόγρη.

Όπως είπε η Έλλη: «δεν συνηθίζω να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω τα πράγματα», αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να το κάνει γιατί θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο «θίγονται άνθρωποι και καταστάσεις. Θίγουν εμένα και άλλους». Έτσι τονίζει σε συνέντευξή της στο Hello: «ποτέ δεν υπήρξε σχέση με Κύπριο επιχειρηματία, και δεν υπάρχει. 

Φήμες πάντα υπάρχουν για όλους. Είναι κάποια πράγματα όμως που με ξεπερνάνε». Είναι όμως μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη ή όχι; «αν και δεν αφορά κανέναν, ναι η σχέση αυτή συνεχίζει να υπάρχει. Ψέματα δεν θα σας έλεγα.. Θα αρκεστώ όμως σ΄αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου μ΄αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, δεν μ΄αρέσει». Τότε γιατί είχαμε καιρό να δούμε κοινές της φωτογραφίες μαζί με τον μπασκετμπολίστα; «το καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στον Αλέξανδρο. Έκανα διακοπές με το παιδί μου στο εξοχικό. Όταν επιστρέψαμε, δεν ξέρω γιατί δεν είδατε φωτογραφίες μας. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More