Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Johnny Depp: Παραλίγο να πεθάνει σε αεροπορικό ατύχημα

Τον Χάρο με τα μάτια του –στην κυριολεξία-, είδε ο Johnny Depp. O διάσημος ηθοποιός, παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Rum Diary». 


Ο Depp μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Bruce Robinson, επέβαιναν σε ιδιωτικό αεροπλάνο, όταν ξαφνικά οι μηχανές του σταμάτησαν! «Οι μηχανές του αεροπλάνου απλά έσβησαν.Ο ήχος τους ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχε η απόλυτη σιωπή. Ο Bruce και εγώ αλληλοκοιταχτήκαμε, και νομίζω πως του είπα: “Αυτό ήταν;” Κανένας δεν είπε λέξη εκτός από μένα και τον Bruce, που καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον και αναφωνήσαμε: “Γ*μ*το! Έτσι είναι ο θάνατος;! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι πέφτει το αεροπλάνο"». Στη συνέχεια, όπως περιγράφει ο 48χρονος ηθοποιός, και οι δυο τους ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, με το που σκέφτηκαν πως αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα πέθαιναν τελικά. 

Τέλος καλό όλα καλά όμως. Μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα η ζωή τους να πέρασε μπροστά από τα μάτια τους, αλλά ευτυχώς οι μηχανές μετά από μερικά δεύτερα άρχισαν ξανά να λειτουργούν. Όπως λέει ο Johnny Depp η γεύση του θανάτου, τον «έδεσε» πολύ με τον 65χρονο σκηνοθέτη: «μετά απ΄αυτό, ήρθαμε πολύ κοντά οι δυο μας. Για μια στιγμή, ήταν σαν να πέφταμε και οι δυο μαζί». 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More