Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Σε πλειστηριασμό οικόπεδο του Μικρούτσικου..

Τα οικονομικά προβλήματα του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν έχουν τελειωμό. Μετά από τη μεζονέτα του στην Κηφισιά και κάποια διαμερίσματα στην Πάτρα που έχουν δεσμευθεί, τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος κινδυνεύει να χάσει και ένα οικόπεδο – φιλέτο στο Ντράφι. 
Το οικόπεδο αυτό έχει έκταση 2.500 τ.μ και μάλιστα σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» ο Ανδρέας ήθελε να χτίσει εκεί ένα σπίτι. Μάλιστα προσπάθησε να το μεταβιβάσει στο γιο του προκειμένου να το… σώσει, όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι την Τετάρτη το πρωί θα πρέπει να πάει ο ίδιος ή ο νομικός του εκπρόσωπος στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου προκειμένου να γλιτώσει τον πλειστηριασμό. Η τιμή εκκίνησης για το οικόπεδο είναι στις 328.000 ευρώ, ποσό που υπερκαλύπτει το χρέος του προς τράπεζα που αγγίζει τις 205.000 ευρώ. Βέβαια τα οικονομικά προβλήματα του παρουσιαστή δεν έχουν τέλος. Τα συνολικά του χρέη φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ, κυρίως από δάνεια που έχει πάρει από τράπεζες. 

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην βγαίνει στα μέσα και να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου του αδελφού του Θ. Μικρούτσικου, στην οποία συνοδευόταν από τη νέα του αγαπημένη. 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More