Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Το "ιδιαίτερο" δώρο του Κουτσογιαννόπουλου στην Μενεγάκη

Η φράση «αγαστή συνεργασία», που ξεστόμισε συνεργάτης της Ελένης στάθηκε η αφορμή για να αποκαλύψει η παρουσιάστρια το δώρο που της έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τα Χριστούγεννα! 


Τι είναι αυτό; Ένα λεξικό σπάνιων λέξεων. Το ανοίγεις στην τύχη και όποια λέξη «πετύχεις», κάνεις περίπου ένα τέταρτο να καταλάβεις ή καλύτερα να μάθεις τι σημαίνει. 

«Τώρα που είπες «αγαστή»… Πού είναι το βιβλιαράκι μου… Μου πήρε ένα πολύ ωραίο δώρο ο Θοδωρής μου, ο οποίος σκέφτηκε ότι μετά από τόσα χρόνια κοντά μου, που κατάφερε να με κάνει να μάθω πέντε νέες λέξεις, μου έφερε ολόκληρο βιβλιαράκι με περίεργες και σπάνιες λέξεις. Καλά, θα σας κουφάνω φέτος. Πάω για μεγάλες εξελίξεις», είπε χαρούμενη και σίγουρη για την… επιτυχία που θα έχει η Ελένη. Όταν πήρε και το ΟΚ από τον στενό της συνεργάτη και κριτικό κινηματογράφου, τότε ήταν που κανείς δεν την «έπιανε»… «Μπορείς να το φέρεις και στην εκπομπή», της είπε ο Θοδωρής και η Ελένη το αποτελείωσε το θέμα, λέγοντας: «Με ελευθερώνεις να το φέρω και στην εκπομπή; Σας περιμένουν τρελές ατάκες το 2012». 

Σημειώνουμε βέβαια, ότι την συγκεκριμένη μέρα, η Ελένη την επέλεξε και για τις γνωστές και μη εξαιρετέες απορίες της, που για μια ακόμη φορά «πήγαν σύννεφο». Θα ήταν φαίνεται… τυχαίο…είχε ανοίξει άραγε ήδη το καινούριο λεξικό ή όχι ακόμη; 


 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More