Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Είναι αρραβωνιασμένος στη Ρωσία ο Αλεξέι;

Μετά τις δηλώσεις του Αλεξέι Μοτόριν σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη αρραβωνιαστεί στη Ρωσία, ήρθε και η σειρά της συντρόφου του, Μαριάννας Καλλέργη, να δώσει τη δική της απάντηση. 


Η 19χρονη πρωταθλήτρια του Muay Thai μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του αγαπημένου της: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πραγματικότητα. Φυσικά και δεν είναι αρραβωνιασμένος, γιατί δεν θα ήμουν εγώ μαζί του απλά», προσθέτοντας πως εκείνη μπορεί να το ελέγξει με σιγουριά. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είχε δηλώσει ο ίδιος ότι είχε δυόμισι χρόνια σχέση, χώρισε δυο-τρεις μήνες πριν έρθει εδώ. Ήταν μια απλή σχέση που απλά έκανε τον κύκλο της και τελείωσε» δήλωσε αμέσως μετά. 

Πώς αντιδρά σε όλα αυτά που ακούγονται; «Δεν πειράζει. Άσ' τους να λένε. Εγώ έχω κλείσει τα αυτιά μου, έχω ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα μου. Φαντάσου ότι δεν το ήξερα και ήρθαν και μου το είπαν» είπε. 

Ο σύντροφός της μάλιστα χθες αναχώρησε για λίγες μέρες στη Ρωσία: «Έχει κάποιες δουλειές εκεί και θα γυρίσει μόλις φτιάξει τη visa του και το διαβατήριό του» εξήγησε και τόνισε πως δεν φοβάται καθόλου αν ο Αλεξέι συναντήσει την πρώην κοπέλα του εκεί και την απατήσει: «Βασικά θα μου το πει. Αλλά, όπως μου είπε και ο ίδιος, δεν πρόκειται να γίνει». 

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More