Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τη λίστα με τα 20 πλουσιότερα μοντέλα του κόσμου!

Η λίστα με τα 20 πλουσιότερα μοντέλα του κόσμου δημοσιεύτηκε, και δείχνει πως εκτός από όμορφες είναι και πολύ έξυπνες!
Οι χρυσές καλλονές του modeling, διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς ισάξιους ή και μεγαλύτερους απ΄αυτούς πολλών τραπεζιτών.

Οι 20 πλουσιότερες εκπρόσωποι της πασαρέλας, ανήκουν τόσο στις καλλονές που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 1990, όσο και στις σημερινές θεότητες του modeling, που ανεβαίνουν αλματωδώς στο "Χρηματιστήριο" της πασαρέλας.

Πρώτη και καλύτερη η 31χρονη Gisele, με περιουσία που αγγίζει τα 151 εκατομμύρια δολάρια και όλο αυξάνεται, μιας και η Βραζιλιάνα καλλονή έχει επεκταθεί καθοριστικά στο χώρο των επιχειρήσεων.

Δεύτερη είναι η Tyra  Banks, που έχει 90 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της. Τρίτη, ακολουθεί η Christie Brinkley, με 80 εκατομμύρια δολάρια.

Τέταρτη, η αγαπημένη των Βρετανών –και όχι μόνο- Kate Moss, η οποία έχει περιουσία αξίας 78 εκατομμυρίων δολαρίων και συνεχίζει ακάθεκτα να την αυξάνει.

Πέμπτη έρχεται η Heidi Klum με 70 εκ. δολάρια, έκτη η Elle Mcpherson με 59 εκ. δολάρια, έβδομη η Claudia Schiffer με 55 εκ. δολάρια, όγδοη η Naomi Campbell με 48 εκ. δολάρια, ένατη η Milla Jovovich με 36 εκ. δολάρια, και δέκατη η Andriana Lima με 34 εκ. δολάρια.

Στην δεύτερη δεκάδα τώρα, στην 11η θέση συναντάμε την Daria Werboy με 29 εκ. δολάρια,  στην 12η την Helena Christensen με 28 εκ. δολάρια, στην 13η την Natalia Vodianova με 23 εκ. δολάρια, στην 14η θέση την Doutzen Kroes με 20 εκ. δολάρια, και στην 15η θέση την Eva Herzigova με 20 εκ. δολάρια.

Τέλος, 16η ακολουθεί η Christy Turlington με 17εκ. δολάρια, 17η έρχεται η Linda Evangelista με 17 εκ. δολάρια, 18η η Cindy Crawford με 17 εκ. δολάρια, 19η η Carolin Murphy με 15 εκ. δολάρια, και τελευταία στην 20η θέση, τερματίζει η Stephanie Seymour, με 15εκ.δολάρια.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More