Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Παντρεμένη τραγουδίστρια ζει τον παράνομο ερωτά της

Παντρεμένη τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και σουξέ διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.Η πετυχημένη τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τη δουλειά της για να συναντά όσο το δυνατόν περισσότερες φορές τον εραστή της. Συγκεκριμένα με αφορμή τις συναυλίες της, σχεδιάζει την παράλληλη ζωή μαζί του... Συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Σύμφωνα με το entertv ο αγαπημένος της την ακολουθεί πιστά παντού και ζουν ελεύθερα τον έρωτά τους εντός και εκτός Ελλάδος. Σε κάθε συναυλία της βρίσκεται στο πλευρό της, την περιμένει στο καμαρίνι και όταν αυτή τελειώνει, φεύγουν μαζί και ζουν καυτές βραδιές... Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια! Από την άλλη ο σύζυγός της δεν έχει καταλάβει τίποτε τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Το τελευταίο καιρό η εν λόγω παράνομη σχέση της έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού και δεν είναι λίγα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που συζητούν αυτό τον φλογερό έρωτα!
Η κοινή ζωή τους σε συναυλίες και ταξίδια έχει γίνει αφορμή για κουτσομπολιό. Μπορεί να δηλώνουν ότι είναι φίλοι, αλλά βλέπεται ο έρωτάς τους έχει αρχίσει σιγά σιγά να φαίνεται!

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More