Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ηθοποιός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους


Σοκάρουν τα λόγια του Ζαχαρία Ρόχα, που μίλησε για την επίθεση με μαχαίρια που δέχθηκε από αγνώστους, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να φύγει από το κέντρο της Αθήνας και να μετακομίσει σε άλλη περιοχή.
«Επεσα θύμα της πολιτικής κατάστασης της υποβάθμισης του κέντρου. Στην αρχή υπήρξα θύμα κλοπής, προπηλακισμών, μέχρι που κάποιοι μέσα από την πολυκατοικία, με ονόματα, με συμβόλαια και όλα τα λοιπά στοιχεία μου επιτέθηκαν γιατί στις τέσσερις την νύχτα σφάζονταν κι εγώ έκανα το λάθος να ειδοποιήσω την ελληνική αστυνομία. Λίγο καιρό μετά, μου κοινοποίησαν κανονικά ότι έχω στοχοποιηθεί κι έτσι εγκατέλειψα κι εγώ το κέντρο κι έφυγα», δήλωσε, δίνοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την δραματική εμπειρία που έζησε: «Με μαχαίρωσαν 30 Κούρδοι. Επεσαν επάνω μου ανελέητα, κάτι που δεν εγγράφεται στον εγκέφαλο του Δυτικού ανθρώπου. Οι 10 κρατούσαν μαχαίρια, 10 με κλωτσάγανε και 10 με κοιτάγανε. Με χτύπησαν στο πόδι, μόλις λίγα χιλιοστά πριν από κεντρική αρτηρία, διακομίστηκα στο νοσοκομείο, αλλά βέβαια στο μεταξύ εκείνοι είχαν φύγει ανενόχλητοι». 

Μιλώντας στην Πρωινή Μελέτη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση, την οποία χαρακτήρισε ευτυχές ντόμινο με την έννοια ότι η μια δουλειά του έφερε την άλλη. «Αν βασιζόμουν στον χαρακτήρα μου δεν θα είχα κάνει τίποτα. Είμαι άχρηστος με την έννοια ότι δεν έψαχνα για δουλειά. Για να μπορέσω να δω τον κο Λάτσιο έβαλα μέσο γιατί δεν είχα καν το τηλέφωνό του. Αυτό είναι από τα πιο χαρακτηριστικά δηλαδή που θυμάμαι». Τέλος, ο πρωταγωνιστής επιτυχημένων σήριαλ του παρελθόντος όπως η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή έδωσε την δική του εξήγηση σε ό,τι αφορά το γιατί αυτές οι σειρές σταμάτησαν. 

«Κάποιοι ηθοποιοί έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι μέσα από αυτό. Υπήρχαν άνθρωποι που κάθονταν και σκέφτονταν ότι εάν κάνουν λίγα γυρίσματα, θα πάρουν τα ίδια ή ακόμη και περισσότερα χρήματα. Αυτή η αντίληψη οδήγησε στον θάνατο κάποιες σειρές, ανάμεσά τους και αυτές που έπαιζα εγώ».
 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More