Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ!Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για πλαστογράφηση

Σοκ στον κόσμο της σοουμπιζ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πασίγνωστος ηθοποιός πλαστογράφησε επιταγή που επρόκειτο να λάβει, προκειμένου να εισπράξει ποσόν μεγαλύτερο από αυτό που δικαιούτο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο πρωταγωνιστής, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό εξαπάτησε τον Οργανισμό Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών Διόνυσος.

Τι συνέβη; Πριν από τρεις εβδομάδες πέρασε από τα γραφεία του οργανισμού για να εισπράξει τα πνευματικά του δικαιώματα. Στην επιταγή που του δόθηκε αναγραφόταν το ποσόν των 190 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησαν οι υπεύθυνοι τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη, ο συγκεκριμένος ηθοποιός πλαστογράφησε τον αριθμό προσθέτοντας μπροστά από το 190, το 6, με αποτέλεσμα να το μετατρέψει από 190, σε 6.190!

Μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ο κος Ρήγας Αξελός Γενικός Γραμματέας του οργανισμού, μετέβη στην συγκεκριμένη τράπεζα για να διερευνήσει το θέμα. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων το θέμα τέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Διονύσου και αποφασίστηκε να υποβληθεί μήνυση στον ηθοποιό. «Αποφασίσαμε να υποβάλλουμε μήνυση διότι πρέπει να προστατεύουμε τα συμφέροντα του Διονύσου και να αποδείξουμε στα περισσότερα από 1.600 μέλη μας ότι κρατάμε ίσες αποστάσεις απέναντι όλων. Και να ξέρουν οι συνάδελφοι ότι αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα πάνε στον εισαγγελέα», δήλωσε στην εφημερίδα ο ηθοποιός και ταμίας του οργανισμού Τρύφων Παπουτσής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το θέμα αναμένεται να φθάσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες και σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο, τόσο στα θεατρικά και τηλεοπτικά πηγαδάκια, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο της σοουμπιζ.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More