Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Η 23χρονη Ελληνίδα ηθοποιός για την οποία μιλάει ολόκληρη η Γαλλία!

Αν και μόλις 23 ετών η Ζωή Χωραφά, η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού έχει καταφέρει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί, αφού συμμετέχει σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη γαλλική σειρά, για την οποία μιλάει ολόκληρη η Γαλλία!


Η Ζωή εξηγεί ότι και η ίδια εντυπωσιάστηκε που ασχολείται με την ηθοποιία, αφού μέχρι να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής πίστευε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι ή το μιούζικαλ.

Πάντως, η τέχνη είναι στις φλέβες, αφού ποτέ δεν τέθηκε θέμα «με τι θα ασχοληθείς όταν μεγαλώσεις». «Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα στους γονείς μου. Νομίζω πως ολόκληρη η ζωή μου ήταν στην σκηνή είτε με τις ροκ μπάντες στις οποίες συμμετείχα, είτε στις θεατρικές ομάδες του σχολείου, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

Το επίθετο της δεν την βοήθησε, όπως υποστηρίζει η ίδια, στο να βρει δουλειά. «Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι η κόρη του Γ. Χωραφά και αυτό του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω την δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους και άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου».

Η Ζωή βρέθηκε μαζί με άλλους Έλληνες και τους γονείς της στις διαδηλώσεις που έγιναν στο Παρίσι για τους Έλληνες, «αυτό όμως που με άγγιξε ήταν οι άνθρωποι που κατέβηκαν και δεν ήταν Έλληνες», λέει και προσθέτει πώς λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, οι περισσότεροι Γάλλοι δείχνουν συμπάθεια στους Έλληνες.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More