Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Eurovision 2012: Δείτε τα video clips των Ελληνικών υποψήφιων τραγουδιών

Μία εβδομάδα πριν τον εθνικό μας τελικό της Eurovision 2012, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα video clips των τεσσάρων κομματιών και αποκαλύφθηκαν οι συντελεστές τους.Τα βίντεο των τεσσάρων τραγουδιών μεταδόθηκαν σταδιακά το απόγευμα της Δευτέρας από την ΕΤ1 και την ΝΕΤ, ενώ, λίγη ώρα αργότερα, προβλήθηκαν σε πάρτι του fan club της Eurovision, στο οποίο βρέθηκαν και οι τέσσερις καλλιτέχνες που φιλοδοξούν να πάνε στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι συντελεστές των τραγουδιών είναι:

- Δώρα, «Baby I’ m Yours»

Μουσική: Hush Hush/ Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης

- Cassiopeia, «Killer Bee»

Μουσική: Χρήστος Δάντης / Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας

-  Velvet Fire, «No Parking»

Μουσική - στίχοι: George Samuelson και Λεωνίδας Χατζάρας

- Ελευθερία Ελευθερίου, «Aphrodisiac»

Μουσική - στίχοι: Dimitri Stassos, Mikaela Stenstrom και Dajana Loof

Η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον Μάιο στο μακρινό Μπακού, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 21:00, σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισού. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ η βραδιά -που θα θυμίζει συναυλία- θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Την βραδιά του τελικού, τα τέσσερα τραγούδια θα παρουσιαστούν χορογραφημένα από τον ίδιο χορογράφο (με την σειρά που αναγράφονται πιο πάνω και προέκυψε μετά από κλήρωση), ενώ εκείνο που θα στείλουμε στον 57ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα προκύψει από κριτική επιτροπή και televoting, σε ποσοστό 50/50.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More