Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Στο κύκλωμα των ναρκωτικών και δύο παρουσιάστριες της showbiz..

Το ύπνο τους έχουν χάσει αρκετοί άνθρωποι της εγχώριας showbiz μετά από την εξάρθρωση του κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δύο ακόμα πασίγνωστες παρουσιάστριες τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί η αστυνομία να έχει καταγράψει και δικές τους συνομιλίες με  τον εγκέφαλο του κυκλώματος.

Η μία παρουσιάστρια σχετίζεται πολύ στενά με τον πασίγνωστο παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ η άλλη ανήκει σε διαφορετικό κανάλι.

Προσωπικοί γυμναστές και επιχειρηματίες είναι μερικά ακόμα άτομα των οποίων οι συνομιλίες με το συγκεκριμένο κύκλωμα έχουν καταγραφεί, ενώ ακούγεται πολύ έντονα και το όνομα ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου.

Όσον αφορά στον πασίγνωστο παρουσιαστή, η αστυνομία έφτασε στο όνομά του ύστερα από συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τα μηχανήματα της οποίας κατέγραφαν όλες τις κλήσεις από και προς τα τηλέφωνα  των μελών της σπείρας.

Όπως έγραψε το star.gr από το κινητό του παρουσιαστή έγιναν δύο κλήσεις στις 14 Ιανουαρίου και στις 17 Μαρτίου στις οποίες ζητούσε από τον εγκέφαλο του  κυκλώματος από δύο εισιτήρια.

Με τον όρο «εισιτήρια» η σπείρα εννοούσε το είδος του ναρκωτικού, στην προκειμένη περίπτωση κοκαΐνη και η ποσότητα των… «εισιτηρίων» αντιστοιχούσε στην ποσότητα των ναρκωτικών που ήθελε να αγοράσει.

Σαν βόμβα μεγατόνων έσπασε στην ελληνική showbiz η είδηση ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής εμπλέκεται με ναρκωτικά. Κι αυτό γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι πάρα πολύ αγαπητός και πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να μην διαταράξει την ηρεμία της οικογένειάς του, αλλά και να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του στην εκπομπή που παρουσιάζει.

Αυτό που θέλει είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Δεν θέλει να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα και μόνο σε πολύ κοντινούς του ανθρώπους είπε ότι έχει πέσει θύμα παρεξήγησης.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να έχει καταθέσει αυτοβούλως στις εισαγγελικές αρχές. Όσον αφορά στα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και αρνούνται οποιαδήποτε σχέση, λέγοντας ότι στα τηλεφωνήματα μιλούσαν για εισιτήρια της αγαπημένης τους ομάδας.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More