Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Ο Ζίονα Χάνα είναι 67 χρονών και έχει ήδη 94 παιδιά και 33 εγγόνια!

Ένας Ινδός, ο Ζίονα Χάνα έχει 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια. Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, φανταστείτε ότι είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν ακόμα μερικά παιδία καθώς ο κ. Χάνα είναι μόλις 67 ετών. Το θέμα φιλοξένησε πρόσφατα η γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung» προσθέτοντας ότι πρόκειται για τον πνευματικό ηγέτη μιας χριστιανικής αίρεσης στην ανατολική Ινδία. Συχνά, αναφέρει ο Χάνα στην εφημερίδα, δεν ήταν αγάπη ο λόγος του παντρευόταν αλλά αίσθημα ευθύνης απέναντι στις γυναίκες που του ζητούσαν το χέρι για να ‘χουν ένα πιάτο φαΐ και ένα σπίτι. 

Ο κ. Χάνα κερδίζει «τα προς το ζην» χάρη στα καταστήματα επίπλων που διατηρεί και τις φυτείες από μπανάνες. Που και που δέχεται δωρεές και οι μεγαλύτεροι γιοι του έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτοί να βγάζουν τα δικά τους χρήματα. Κάθε μέρα η οικογένεια καταναλώνει βραδινό που αποτελείται από τουλάχιστον 30 κοτόπουλα, 65 κιλά πατάτες και 110 κιλά ρύζι. Ζουν σε πολυκατοικία τρώνε πάντα χωρισμένοι στους τέσσερις ορόφους και ανάλογα με την ηλικία τους. Υπάρχουν 10 μπάνια τουαλέτες τα οποία χρησιμοποιούνται σε προκαθορισμένες ώρες. 

Ο Χάνα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αρχές στην περιοχή που ζει, αν και απαγορεύεται η πολυγαμία. Που και που περνάει από το σπίτι κάποιος κοινωνικός λειτουργός για να ενημερώσει για το σεξ και τους τρόπους προφύλαξης. Πάντως, ο 67χρονος Ινδός επιμένει ακόμα και σήμερα ότι «αν χτυπήσει την πόρτα μου μια νέα γυναίκα, σίγουρα δεν θα την απομακρύνω». 

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More