Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Οι πρώτες βουτιές της Ελένης Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο!

Τις πρώτες της βουτιές στα Άχλα έκανε η Ελένη Μενεγάκη, παρέα με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο.Η παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα καταφεύγει συχνά πυκνά στο νησί της Άνδρου, που έχει γίνει το προσωπικό της καταφύγιο και ησυχαστήριο.

Άλλωστε τα τελευταία 2,5 χρόνια που είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, όλο στο κυκλαδίτικο νησί γυρίζει, άλλοτε με τα παιδιά, και άλλοτε μόνη της.

Αυτή τη φορά, οι φωτογράφοι την τσάκωσαν μόνο με τον Ματέο. Οι δυο τους, εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες και τον λαμπερό ήλιο, και έκαναν τις πρώτες τους βουτιές στα καταγάλανα νερά της Άνδρου.

Ντυμένη με καυτό κίτρινο σορτσάκι, ροζ στράπλες bikini, άσπρο T-Shirt και άσπρο καπέλο το οποίο δεν αποχωρίστηκε στιγμή, η παρουσιάστρια έδειχνε πολύ ευτυχισμένη, και απόλαυσε με το παραπάνω τον ήλιο και τη θάλασσα, όντας ιδιαίτερα περιποιητική με τον καλό της.

Μαζί της, είχε και το iPad της, ώστε να ενημερώνεται παράλληλα με την ηλιοθεραπεία της, χωρίς βέβαια να παραλείπει να βγάζει φωτογραφίες και το όμορφο τοπίο.

Όση ώρα έκατσαν στην παραλία, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος, κρατιούνταν χεράκι χεράκι, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.

Παράλληλα με τις φωτογραφίες από τα Άχλα, κυκλοφόρησαν και άλλες φωτογραφίες της Ελένης χωρίς ρετούς, όπου η παρουσιάστρια φορά και πάλι bikini, κάνει τα μπάνια της, και δείχνει εντελώς ακομπλεξάριστη με το σώμα της.

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More