Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Το μοντέλο από την Κρήτη που κατέκτησε την Αμερική!

Εδώ και μερικούς μήνες το μοντέλο Σύλβια Παπαδάκη κάνει καριέρα στην Αμερική.

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο Playmate 2008 και μετά από πολλές φωτογραφήσεις το κορίτσι με τις τέλειες αναλογίες και τα σαρκώδη χείλη άνοιξε τα φτερά της για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κάθε μέρα της είναι γεμάτη από κάστινγκ ενώ η ίδια έχει καταλάβει ότι βοήθεια δεν θα έχει από κανέναν και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά.

Η Χανιώτισσα θεωρεί μεγάλο της ατού το στήθος της που δεν διστάζει να το δείχνει όταν χρειάζεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το μοντέλο μένει σε μία κοσμοπολίτικη περιοχή της Νέας Υόρκης το Σόχο , γνωρίζει ήδη πάρα πολύ κόσμο, λατρεύει τα cupcakes, το φαγητό του Café Habana ενώ για χορό δείχνει την προτίμησή της στο Provocateur.

Το παιχνίδι του φλερτ δεν φαίνεται να το γνωρίζουν καλά οι Νεοϋορκέζοι γιατί όπως η ίδια έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της είναι πολύ μικρό το ποσοστό των αντρών που την φλερτάρουν στο δρόμο. Όσο για τις γυναίκες; Έχει δηλώσει ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά εκείνη θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης μόνο στην Angelina Jolie.

 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More