Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Επιστρέφει δυναμικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. 
Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμη μαζί, ακόμη ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Μια σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας, την Πλάκα. Αν και πολλά είχαν ακουστεί για το story αλλά και τον τίτλο, η πολυαναμενόμενη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο υπογραφεί το σενάριο και τη σκηνοθεσία, έχει τίτλο «Αν...» και δεν αποτελεί ριμέικ της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα, με κεντρικά θέματα τον έρωτα και τη μοναξιά που παραμένουν στην εποχή μας δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Ενα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και τη Χριστίνα (Μαρίνα Καλογήρου), με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μιας παλαιότερης εποχής, τον Αντωνάκη (Γιώργος Κωνσταντίνου) και την Ελενίτσα Κοκοβίκου (Μάρω Κοντού), οι οποίοι, όπως μας είχε αποκαλύψει η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου, είναι ο παππούς και η γιαγιά της πρωταγωνίστριας, οι οποίοι λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Θέμις Μπαζάκα που υποδύεται τη μητέρα του Δημήτρη, η Μαρία Σολωμού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Τάκης Σπυριδάκης και ο Τάσος Ιορδανίδης. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Νοεμβρίου, ενώ τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει και το πρώτο φωτογραφικό υλικό.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More