Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Χώρισε γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής Show biz!

Δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις μόνο δυσάρεστα και άσχημα συναισθήματα μπορούν να αφήσουν και σε όσους τα διαβάζουν, αλλά και σε όσους χρειάζεται να τα γράψουν.
Η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδίλης μετά από 7 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές η ίδια η Νίνα πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε στον έκπληκτο Κωνσταντίνο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο.

Πριν 6 μήνες περίπου η Νίνα γέννησε την δεύτερη κόρη της και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε καν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα τον Φεβρουάριο η Νίνα είχε δηλώσει προφητικά σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα Realness: «Από τη στιγμή που σταματάει ο έρωτας παίρνεις διαζύγιο. Αν χαθεί, απλά συμβιώνεις με τον άλλον. Περνάς και τη φάση της συμβίωσης, τα περνάς όλα μέσα σε ένα γάμο, αλλά αν δεν υπάρχει μια σπίθα αναμμένη, καλύτερα να ζεις με τον αδερφό σου».

Οι φήμες μιλούν για αποξένωση που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ κάποιες κάνουν λόγο και για τρίτο άτομο, αλλά λίγη σημασία έχει τι πρέπει να πιστέψει κανείς.

Ευχή μας είναι το ζευγάρι να αποφασίσει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More