Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Θρίλερ με το διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου

Σε θρίλερ φαίνεται να μετατρέπεται η υπόθεση διαζυγίου του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου, με την πρώην πεθερά του να τον κατηγορεί για απειλητικά τηλεφωνήματα εναντίον της ζωής της κόρης της:


 «Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε: “Σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα”» δήλωσε στην κάμερα του Star η μητέρα της πρώην συζύγου του τραγουδιστή.

Οι απειλές, τα επεισόδια, οι αλληλοκατηγορίες και το τρίτο πρόσωπο συνθέτουν το σκηνικό της δικαστικής διαμάχης που πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο, αφού ενώ είχε οριστεί δικάσιμος την περασμένη Δευτέρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έδωσε το «παρών» στην Ευελπίδων. Αλλωστε, ο Νίκος Μακρόπουλος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, οπότε εκ των πραγμάτων αδυνατούσε να παρευρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Επειτα από είκοσι δύο χρόνια γάμου η σύζυγος του τραγουδιστή τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση. Από τη μεριά του ο τραγουδιστής δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία γυναίκα στη ζωή του.

Η σύζυγος του Νίκου Μακρόπουλου υποστηρίζει ότι έμαθε για τη σχέση του άντρα της από συγγενείς του τραγουδιστή, ενώ ο 20χρονος γιος τους ενημερώθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Η 47χρονη σύζυγος του τραγουδιστή έκανε ασφαλιστικά μέτρα για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του και ζήτησε διατροφή που φτάνει τα 3.000 ευρώ τον μήνα.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, από τη μεριά του, διαψεύδει όλα όσα αναφέρει η σύζυγός του στην αγωγή διαζυγίου. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η γυναίκα του ήταν από την αρχή του γάμου τους αντίθετη με το επάγγελμα του τραγουδιστή, καθώς το θεωρούσε υποτιμητικό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα πρώτα χρόνια του γάμου τους παράτησε την καριέρα του και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα. Τότε -σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αγωγή του ο Νίκος Μακρόπουλος- άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση τους, καθώς η σύζυγός του τον έδιωξε από το σπίτι, οι γονείς της δεν του μιλούσαν για αρκετά χρόνια, ενώ αργότερα, όταν πια τα ξαναβρήκαν ως ζευγάρι, κατά τα λεγόμενά του, η γυναίκα του ζήλευε παράφορα και του δημιουργούσε σκηνές. Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται στο δικαστήριο τον Σεπτέμβριο.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More