Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ηβη Αδάμου: Αποθεώθηκε στη Σουηδία!

Η εμφάνιση της στη Γιουροβίζιον δεν πήγε χαμένη... Μπορεί η Ηβη Αδάμου στον διαγωνισμό να μην κέρδισε μία από τις πρώτες θέσεις, κατάφερε όμως να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη.


Πρόσφατα μάλιστα αποθεώθηκε στη Σουηδία. Πριν από λίγες μέρες η Ηβη Αδάμου τραγούδησε το «La la love» στη σουηδική τηλεόραση. Η τραγουδίστρια ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Sommarkrysset», η οποία φιλοξενεί τα μεγαλύτερα αστέρια της Σουηδίας, αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως είναι η Lady Gaga η Avril Lavigne κ.ά.

Μόλις η Ηβη βγήκε στη σκηνή, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τη χειροκροτούν θερμά, ενώ οι μικροί θαυμαστές της άρχισαν να φωνάζουν το όνομά της. Αξίζει να τονίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει μεγάλο σουξέ στις νεαρές ηλικίες.

Μάλιστα, μια μικρή Σουηδέζα θαυμάστριά της βλέποντάς τη να τραγουδάει και να χορεύει με τη γνώριμη ζωντάνια της, έβγαλε ένα πανό που έγραφε «La la love» και άρχισε να το ανεμίζει πανηγυρικά!

Το σουξέ της Ηβη Αδάμου στη Σουηδία είναι αδιαμφισβήτητο. Εκτός από την τηλεόραση, εμφανίστηκε και στο RIX FM Festival ενώ και άλλοι τηλεοπτικοί αλλά και μουσικοί παραγωγοί την προσκάλεσαν να ξαναπάει στη χώρα για εμφανίσεις.

Ανάμεσα στις προτάσεις που δέχτηκε ήταν και το να δώσει το «παρών» στη Στοκχόλμη στις 2 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί το gay pride!
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More