Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Μήλον της Έριδος η τεράστια περιουσία του Michael Jackson!

Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας του Michael Jackson, Katherine, χθες το βράδυ η αστυνομία πήγε άρον, άρον στην έπαυλη όπου διέμενε μέχρι τώρα με τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ, μετά από καταγγελίες ότι τρία από τα αδέλφια του προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι με τα παιδιά.

Αν και η αστυνομία δε θέλησε να κατονομάσει ποια ήταν τα αδέλφια του τραγουδιστή που τσακώθηκαν έξω από την έπαυλη, διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα video που δείχνει τη Janet Jackson και τον μεγάλο της αδελφό Jermaine να τσακώνονται άγρια.

Οι δυο τους μαζί με τον άλλο αδελφό τους, τον Randy, έφτασαν στο σπίτι και θέλησαν να φύγουν μαζί με τα τρία παιδιά του Michael Jackson. Μάλιστα η δικηγόρος της Katherine Jackson κατήγγειλε ότι τελικά τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε άλλο μέρος, χωρίς όμως να κατονομάζει πού.

«Μέλη της οικογένειας Jackson έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι της Katherine. Γκρέμισαν με το αυτοκίνητό τους την πύλη και έφυγαν με τα παιδιά», είπε.

Ιστοσελίδες μάλιστα δημοσίευσαν ένα video, στο οποίο η Janet Jackson φέρεται να παίρνει μέσα από τα χέρια της Paris το κινητό της τηλέφωνο.

Πληροφορίες θέλουν τους διαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson να σκοπεύουν να ζητήσουν από το δικαστήριο να ορίσει έναν προσωρινό κηδεμόνα των παιδιών που είναι και οι κύριοι κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Jackson. Μήλον της Έριδος φυσικά η τεράστια περιουσία του βασιλιά της ποπ και ποιος θα είναι αυτός που θα τη διαχειρίζεται.

Διότι τα αδέλφια του δεν καλοβλέπουν τα άτομα που μέχρι στιγμής είχαν αναλάβει αυτή την υποχρέωση. Μάλιστα με άκρα μυστικότητα μετέφεραν τη μητέρα του Katherine σε άγνωστο σημείο και μακριά από τα παιδιά, αφήνοντας επίσης να διαρρεύσει ότι υπέστη εγκεφαλικό και χρειάζεται ξεκούραση.

Την ίδια ώρα η Paris ξεκίναγε ένα λεκτικό πόλεμο εναντίον των θείων της, κατηγορώντας τους ότι διαδίδουν ψέματα και δεν τα αφήνουν να δουν τη γιαγιά τους.

Τι εξέλιξη θα έχει αυτός ο πόλεμος δεν ξέρει κανείς. Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά και φυσικά όλοι θέλουν να βάλουν τα χέρια τους σ’ αυτά.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More