Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Έλλη Κοκκίνου: Μιλά για τον Γιώργο Μπογρή και για δεύτερο γάμο

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη και στο Πρώτο Θέμα και μίλησε για τον  Γιώργο Μπόγρη, τον δεύτερο γάμο, το δεύτερο παιδί αλλά και τον πρώην άνδρα της.“Κανείς εκτός από τον Γιώργο δεν φανταζόταν ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε τόσο πολύ. Ούτε εγώ η ίδια. Όλο αυτό το έχει κερδίσει αποκλειστικά εκείνος. Όχι εγώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια.
“Γάμος όχι. Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, όχι τόσο για μένα, διότι αισθάνομαι πολύ πλήρης με τον Αλέξανδρο, αλλά για το ίδιο το παιδί, γιατί έχω αντιληφθεί ότι ενδόμυχα ζητάει ένα αδελφάκι. Θεωρητικά πάντα μιλάμε. Πρακτικά πρέπει να έχω εξασφαλίσει αρκετά πράγματα για να το κάνω, ώστε να τα καταφέρω να το μεγαλώσω ό, τι κι αν γίνει. Μεγαλώνω κι εγώ και είναι άλλες οι αντοχές και η υπομονή που χρειάζονται για ένα δεύτερο μωρό”.

Στην ερώτηση αν έχει περάσει κάποια περίοδος που χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη, δήλωσε: “Μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα “θέλω” μου. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι μπορώ πλέον να βάζω σε κουτάκια κάποια από αυτά. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου”.


Τέλος, για τον πρώην σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, ανέφερε: “Δεν ντρέπομαι που ήμουν με τον Παναγιώτη. Είχαμε ερωτευτεί πολύ, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί, αγαπηθήκαμε βαθιά”.
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More