Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Χώρισαν Justin Bieber - Selena Gomez;

Όπως αναφέρει το E! Online το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην πολύχρονη σχέση τους πριν από μία εβδομάδα περίπου, ενώ σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, βασική αιτία του χωρισμού ήταν το απαιτητικό πρόγραμμα που είχαν και οι δύο, που δεν τους άφηνε χρόνο για να απολαύσουν τον έρωτά τους.
«Εξαιτίας του τρελού τους προγράμματος γινόταν όλο και πιο δύσκολο να καταφέρουν να  κρατήσουν τη σχέση τους», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.
Πάντως ο Justin Bieber δεν τα έβαψε και μαύρα. Μόλις προχτές ο φωτογραφικός φακός τον  τσάκωσε στα παρασκήνια της επίδειξης της Victoria’s Secret με το 19χρονο μοντέλο Barbara Pavlin. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν και την θεατρική παράσταση «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» και το φλερτ ήταν πολύ έντονο.

Η Selena πάλι δημοσίευσε μια φωτογραφία του Justin και του Lil’ Twist μαζί με το μοντέλο της Victoria’s Secret συνοδεύοντάς την από… αποσιωπητικά!

Οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν δεσμό το 2010, όμως πρώτη φορά εμφανίστηκαν επίσημα στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2011.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More