Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η μαστεκτομή τους έφερε πιο κοντά στο γάμο!

Ανώνυμη πηγή, αποκάλυψε ότι η Angelina είναι πρόθυμη να παντρευτεί επιτέλους τον Brad Pitt ως απόδειξη της αγάπης και της υποστήριξης που δέχτηκε από εκείνον πριν και μετά τη μαστεκτομή και είναι κάτι που ζητούν επανειλημμένα και τα παιδιά τους...Μπορεί ο Brad Pitt να είναι λίγο εγκλωβισμένος για το πότε θα γίνει εξαιτίας της ταινίας του World War Z, αλλά η πηγή στη Daily Mail δήλωσε ότι η 37χρονη ηθοποιός θέλει να το κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην το καθυστερήσουν άλλο.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να το κάνουν επίσημο! 

Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2011, δίνοντας ο Brad Pitt στην Angelina ένα δαχτυλίδι με διαμάντι αξίας 500.000 δολαρίων. Ο Brad πρόσφατα δήλωσε πως ο γάμος είναι κάτι που θέλει να κάνει με την Angelina ώστε να το ευχαριστηθούν και τα παιδιά του, που τόσο το ζητάνε. Η στιγμή πλησιάζει, όπως είπε... Όσο για το αν θα είναι μεγάλη εκείνη η μέρα και πώς τη φαντάζεται; Απάντησε ο ίδιος: "Απλά οικογένεια. Την κρατάμε απλή και πραγματική".  

Όσο για το πού θα γίνει ο γάμος, παραμένει άγνωστο. Αν και είχε ακουστεί η Γαλλία για τον τόπο που θα επέλεγαν τελικά παραμένει άγνωστος και ίσως να είναι και κάποια από τις χώρες όπως η Βοσνία, η Αϊτήκαι η Καμπότζη που η Angelina θέλει τόσο πολύ να βοηθήσει και να συνεχίσει να προσφέρει το φιλανθρωπικό έργο της.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More